Examen Talenten gezocht zaterdag 16 mei 2020

Wil jij je examen opnieuw beleven?

 

Zaterdagmorgen 16 mei hebben we een inloop vanaf 9.30 uur. Om 10 uur starten we met het examen en gaat iedereen officieel van start.

 

Het verschil per examen en niveau hoelang je precies nodig hebt. De examen variëren van 90 tot en met 180 minuten. Ben je klaar met je examen dan mag je naar huis.  We verwachten iedereen weer terug om 16.00 uur.

 

Ons team heeft dan alle examens nagekeken en kun we de uitslag bekend maken. We maken er een leuk examenfeestje van of je dan wel of niet geslaagd bent.

 

We willen graag vooraf weten welk examen je wilt gaan doen we leggen dan alles klaar (wij kunnen en willen je daar best in adviseren)

 

Nog een keer de planning voor zaterdag 16 mei 2020

 

Inloop vanaf 9.30

Start 10.00 uur tot maximaal 13.00 uur

 

Start examenuitslag en feestje om 16.00 uur

 

We maken er een leuke examendag van, doe jij mee?

Ook leuk om iemand uit te dagen.

 

Meld je aan via info@huiswerkbegeleidingnijverdal.nl of app je gegevens naar 06 31 96 67 62

 

 

Column examen Hart van Nijverdal april 2020

Examen!

 

Ongemerkt gaat de tijd voorbij en als halverwege april voor veel leerlingen de LSD begint (De Laatste Schooldag) dan staat het examen voor de deur.

Voor ons, net zoals voor de leerlingen, een zeer spannende periode. Krijgen we de leerlingen er op hun niveau door met alles wat wij ze hebben bijgebracht? Ook voor leerlingen die alleen bij ons komen voor de examentraining ligt de lat bij ons als team hoog, heel hoog. De afgelopen jaren hebben we leuke verrassingen op ons pad gehad en is iedereen telkens geslaagd.

Terwijl ik bezig ben met de voorbereiding, je kunt niet vroeg genoeg beginnen, had ik ineens een lumineus (geweldig) idee: laat de ouders nog eens examen doen!

Elk jaar gun ik mijzelf een examen, puur om mij te ontwikkelen. En nu dacht ik dat dat idee misschien wel meer volwassenen aan zou spreken.

Vorig jaar scoorde ik nog een 7,6 voor mijn Havo examen Engels en daar ben ik best trots op, zo’n 35 jaar na mijn officiële examen. Hoelang is het voor jou geleden? Op welk niveau deed je examen? Zou het niet leuk zijn nog een keer een examen te doen?

Natuurlijk onder strenge begeleiding!

Gaat het nog net als toen?

Ken je de spanning nog?

Welk cijfer ga je nu halen?

Heb jij je ontwikkeld?

En hoe?

Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe het nu gaat?

Doe dus gezellig mee!

Bij deze nodig ik jou uit.

Ben je tussen de 21 en 111 jaar en wil je één examen doen naar keuze (vak en niveau), meld je dan snel aan via info@huiswerkbegleidingnijverdal.nl.

Houd zaterdag 16 mei 2020 vrij. ‘s Morgens doen we het examen en aan het eind van de middag krijg je de uitslag met een examenfeestje erachter aan.

 

Doe je mee?

 

Ingrid Aaltink

 

Huiswerkbegeleiding Nijverdal/Kennis Educatie Centrum

Leer meer over ons!

Locatie

 

  • Portlandweg 6 (hoek Nicolaas Beetsstraat, achterom)            
  • 7442 VC  Nijverdal
  • Tel: 06 31 96 67 62

 

  • Huiswerkbegeleiding
  • Bijlessen
  • Workshops
  • Trainingen
  • Kennis Educatie Centrum
  • en meer....