Elk jaar zoeken we een studenten uit 5 en of 6 VWO? gymnasium die mee helpt met overhoren, uitleggen en ondersteunen met het maken van huiswerk. 

Ben jij diegene die we zoeken?

Laat het ons weten!


Erik Borghuis | Vakdocent wiskunde

 

Ik ben Erik Borghuis. In het dagelijks leven ben ik docent en wiskunde en rekenen bij CSG Reggesteyn locatie Noetselerbergweg in Nijverdal. Op deze locatie verzorg ik lessen in de onderbouw, dat betekent op het niveau 1 HAVO tot en met 3VWO. Daarvoor ben ik 6 jaar werkzaam geweest op de VMBO locatie in Nijverdal, waar ik aan alle niveaus lessen rekenen en wiskunde heb gegeven.

Qua opleiding heb ik een afgeronde lerarenopleiding wiskunde (2e graads), een afgeronde bedrijfskunde opleiding (post-HBO) en een afgeronde HTS opleiding (chemische technologie) Voor de huiswerkbegeleiding zal ik ondersteuning verzorgen voor de lessen wiskunde, rekenen, economie, scheikunde, mens & natuur en mens & maatschappij.


 

 

Anja Houkema | Docent Natuurkunde & Scheikunde (wiskunde)

 

Ik ben Anja Houkema. 

De afgelopen 25 jaar heb ik als begeleider op het Huiswerkinstituut in Nijverdal gewerkt. Nadat het Huiswerkinstituut in juli 2016 is gesloten heb ik werk kunnen vinden bij Huiswerkbegeleiding Nijverdal.

Hier zal ik in principe in alle vakken begeleiding kunnen bieden. Ik heb een afgeronde chemische opleiding (HBO) en heb in het verleden 5 jaar als research-analist gewerkt bij een groot chemisch bedrijf. Verder heb ik 5 jaar Nederlands gegeven op een Educatief Centrum, aan mensen die de Nederlandse taal niet beheersten.


Anna Harbers | Student

 

Ik ben  Anna Harbers, 16 jaar, en ik zit op Reggesteyn Noetsele in 5VWO/gymnasium profiel NT/NG. 

Ik ben opgegroeid in het buitenland in Engeland en Rusland en ben in 2011 naar Nederland verhuisd. We gingen in Nijverdal wonen, en ik kwam in groep 5 van de Prinses Beatrixschool. Na de basisschool ben ik naar Reggesteyn Noetsele gegaan. In de 3e heb ik voor het profiel NG en NT gekozen waardoor ik vooral exacte vakken volg, naast Duits en Latijn.

 

Naast het schoolleven zit ik ook nog bij de muziekvereniging Advendo waar ik in 2 verschillende orkesten klarinet speel. En ik ben actief bij hockeyclub HCHN. Dit jaar coach ik meiden MA2. Sinds de zomer ben ik lid van de MR van CSG Reggesteyn.

Door mijn eigen ervaring met het uitleg geven van medeleerlingen en hoop ik een goede hulp te zijn bij de Huiswerkbegeleiding Nijverdal!


Wietske Siffels | leercoach | Aardrijkskunde docent | Allround huiswerkbegeleider

 

Ik ben Wietkse Siffels. Vrouw van een lieve man, moeder van een puber zoon, docent aardrijkskunde, (kinder)coach, Hooggevoelig & Strong-willed specialist en leren-leren trainer.

Als moeder van een hoogbegaafde zoon weet ik tegen wat voor problemen kinderen en ouders aan kunnen lopen als het gaat om school, leren en sociaal emotionele vaardigheden.

Helaas zijn er nog veel vooroordelen over en beperkingen voor kinderen die op een of andere manier buiten het gemiddelde vallen, maar door mijn creatieve kijk op alles om mij heen vinden we altijd de weg die past.

Ik werk sinds 2001 met heel veel plezier in het voortgezet onderwijs. Hier mag ik leerlingen van alle niveaus enthousiasmeren voor het mooie vak aardrijkskunde. Met enige regelmaat geef ik lezingen en workshop bij het Kennis Educatie Centrum in Nijverdal over ‘Kinderen en Emoties’ en ‘Hooggevoelige en Strong-willed kinderen’. 

 

 

 


Bram ter Brugge | Student

 

Ik ben Bram ter Brugge  ben 17 jaar en ga nu het eindexamenjaar in op Reggesteyn Noetsele. Als het goed is rond ik volgend jaar mijn VWO opleiding af.

 

Ik kan je het beste helpen mer de exacte vakken. Daaronder vallen: wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie. Ook zou ik je kunnen helpen met Duits.

 

Naast school doe ik aan voetbal en stap ik in het weekend nog wel eens op de mountainbike.


 Anne-Lotte Souverijn | HBO

 

Ik ben Anne-Lotte Souverijn  en zit in het tweede jaar van mijn studie Toegepaste Psychologie op de hogeschool Saxion in Deventer.

 

Daarnaast volg ik een extra programma (Youth, Education and Society) bij Saxion Enschede. Bij dit programma zet ik eigen projecten op over alles wat met kinderen te maken heeft.  

 

Ik probeer bij alle vakken ondersteuning te bieden, maar dit kan ik het beste bij de vakken die ik zelf heb gehad; Nederlands, Engels, Duits, geschiedenis, aardrijkskunde, wiskunde A, kunst en filosofie.

 

 


  

Lauren van Rijswijck | 6 VWO

 

Mijn naam is Lauren van Rijswijck en ik ben 17 jaar oud.

 

Ik zit in 6 VWO op het Montessori College Twente. Ik werk in de keuken en bediening bij Grand Cafe ToiToi.

 

Tot en met de derde klas heb ik tweetalig onderwijs gevolgd en ik heb dit afgerond met een CAE examen. Naast mijn normale vakken ben ik me dit jaar aan het voorbereiden op mijn IB examen. Ik ben erg doelgericht en vind het leuk om mensen te helpen.

 

Mijn doel bij huiswerkbegeleiding is om de leerlingen te helpen met een voldoende halen.

 

 Ik kan de leerlingen helpen met exacte vakken, Engels en Nederlands. 

Filis Citgez-Cavas | Leerkracht Frans

 

Mijn naam is Filis Citgez-Cavas.Ik ben opgegroeid in België, in het Franstalige gedeelte. Ik beheers deze taal dan ook niet alleen op schrift maar juist ook in de dagelijkse praktijk. In België was ik secretaresse maar deze functie heb ik in Nederland niet willen voortzetten.

Inmiddels woon ik sinds 2009 in Rijssen en heb mijn plekje hier helemaal gevonden. De Franse taal heb ik altijd al een mooie taal gevonden, dit deel ik graag met iedereen. Daarom heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Inmiddels geef ik al 4 jaar les op het ROC in Almelo aan volwassenen. Dit doe ik altijd met veel plezier.

 

Het leuke van Huiswerkbegeleiding Nijverdal is dat ik kinderen heb van dezelfde leeftijd. Ik weet dus goed hoe ik op een leuke manier kan helpen. De kinderen moeten het leuk vinden om hier te zijn! Ingrid Aaltink| Locatiemanager! Allround huiswerkbegeleider

 

Ik ben Ingrid Aaltink. Kinder- Opvoed- en leerstijlcoach, moeder van een dochter met dyscalculie en dyslexie en een zoon met epilepsie en PDD NOS.

Mede door hun, doe ik wat ik nu doe.  En dat is oplossingsgericht kijken naar het kind. Dat gebruiken wat al in een kind van nature zit en dat uitvergroten/versterken. Het kind de kans geven om zich te ontdekken, er zit zoveel verscholen.

Afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het beelddenken, leerprocessen en blokkades.  Diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Waaronder "Ikleeranders", "Ikleerleren", Jamara rekenen, Practioner VAK Denkbeeld, Executieve Functies, Leer strategieën, Studievaardigheden, Kinder- en opvoedcoach en veel meer.

 

Ik ben autodidact en ervaringsdeskundige en zet humor, creativiteit, passie en inspiratie in om een doel te verwezenlijken.

Als leerstijlcoach laat ik leerlingen zien dat je ook in minder tijd goede cijfers kunt halen. Verder mag ik graag kinderen motiveren om het beste in hun zelf omhoog te halen. 

 


Jennifer Valk |  Vakdocent Nederlands | Allround Huiswerkbegeleider

 

Ik ben Jennifer Valk. Docent Nederlands en taal bij Thorbecke Scholengemeenschap locatie Russenweg te Zwolle. Op deze locatie wordt lesgegeven aan het vmbo en het praktijkonderwijs. Ik geef zelf les aan de eerste en tweede klas vmbo basisgericht en kadergericht. Voordat ik in Zwolle kwam werken, heb ik lesgegeven in Groenlo en Deventer. In Groenlo gaf ik les aan klas 3 en 4 havo/vwo en in Deventer aan klas 1 vmbo basisgericht. Maar mijn werkervaring is begonnen in het basisonderwijs. Ik heb namelijk de pabo afgerond en heb daarna veel ingevallen op verschillende basisscholen. Ik ga huiswerkbegeleiding vooral ondersteunen met mijn kennis over Nederlands, maar daarnaast kan ik ook helpen met andere vakken.       

Dora Middelkamp |  Interieurverzorgster 

 

Hallo ik ben Dora Middelkamp en getrouwd met Theo en in woon in Nijverdal. Ik ben moeder van twee dochters en één zoon. We hebben 4 kleindochters en 2 kleinzoons. Jaren lang heb ik gewerkt bij Inspirato Nijverdal als kledingstylist. Hier verzorg ik het interieur zodat jullie met plezier kunnen leren en  werken.   Leer meer over ons!

Locatie

 

 • Rijssensestraat 46,             We gaan per 17 augustus verhuizen ! U hoort gauw waar naar toe.
 • 7442 MJ Nijverdal
 • Tel: 06 31 96 67 62

 

 • Orthopedagogische Ondersteunende Begeleiding (OOB)
 • (Kinder)Coaching
 • Bijlessen
 • Trainingen
 • Lezingen
 • Workshops
 • Huiswerkbegeleiding
 • Kennis Educatie Centrum
 • en meer....