Wat doen we?

 

Samen

 

We werken met ervaren enthousiaste leerkrachten, leercoaches en studenten die tevens ervaringen hebben met kinderen met speciale behoeftes zoals dyslexie, dyscalculie, hoogbegaafd, AD(H)D, Autisme, enz.

 

We streven samen naar een doel. Dat doel is dat jij ons in de toekomst steeds minder nodig hebt.

 

Door onze begeleiding wordt je steeds zelfstandiger, je hebt immers gezien dat je het kunt. Natuurlijk is ook je zelfvertrouwen enorm gestegen.

 

Mocht het alleen toch niet lukken omdat je nog te jong bent of je vind het lastig dan mag je rustig blijven komen als stok achter de deur.

 

 

En nu?

 

Je mag samen met je ouders vrijblijvend komen voor een kennismakingsgesprek.  We bespreken wat jij en je ouders graag willen bereiken en wat we voor jou kunnen en willen betekenen. We laten de ruimte zien en wijzen je de weg.

 

Net als thuis!

 

Tijdens het maken van je huiswerk is er voldoen koffie, thee, water en ranja.

Er ligt fruit in de fruitmand en mocht je even zin hebben in iets hartigs dan is er Cup a Soup. Alle versnaperingen zijn bij de prijs in begrepen. We vinden het fijn om het toch een beetje als thuis te maken. Zo nu en dan is er een ander traktatie maar dat zie je vanzelf we kunnen niet alles verklappen.

 

HOMi

 

Wij houden als huiswerkbegeleiders wel graag je voortgang bij. Natuurlijk in eerste instantie voor jou, maar ook voor ons. Wij willen ons ook graag blijven verbeteren. We werken met een systeem, dat jouw gegevens digitaal bijhoudt. HOMi is ook door jou en je ouders online te raadplegen, en is eventueel ook door je leerkracht/mentor volgbaar. Je kunt HOMi op je telefoon downloaden en zelf je planning bijwerken. Natuurlijk kijken we mee en werken indien nodig weer bij.

Niets is mooier dan een stabiele en of stijgende lijn te zien in de resultaten door jouw harde werken.